Mrt

Okul ve pansiyonlarımızda öğrencilerimizin, medeniyetimizin izini ve kültürel zenginliklerinitanımalarını sağlamak amacıyla haftanın ayet ve hadis bölümü oluşturuldu. Bu haftanın konusu ''Ramazan Ayı ve Faziletleri'' ayrıca kartelelar halinde hadisler hazırlanarak okulun farklı noktalarına konularak öğrencilerin ve misafirlerin dikkatlerine sunuldu. Öğrencilerimize mesleki ve tanıtım amaçlı kitaplardan oluşan dinlenme ve okuma köşesi yapıldı. Ayrıca hadis ve özlü sözlerden oluşan panolar oluşturuldu.

Mrt

Manisa Yunusemre Müftülüğü ile ortak olarak Öğrenci Mesleki Gelişimi konusunda Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR ve Şube Müdürü Mustafa ÇETİN, okulumuzdaki mesleki gelişim alanı ile ilgili öğrencilere bilgilendirme sunumlarında bulundular. Ayrıca öğrencilerle mesleki konularda karşılıklı soru-cevap yöntemiyle bilgi alış-verişinde bulundular.

Mrt

Okul tanıtımları kapsamında bugün Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulunda okulumuzun tanıtımını ve 06 Mayıs 2023 te gerçekleştireceğimiz ŞFK Akademi Şenliği hakkında bilgilendirmede bulunduk.

Mrt

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları ve yapılacak çalışmalar,  Okul müdürü Rifat TÜRKARSLAN başkanlığında müzakere edildi.

Mrt

ŞFK Akademi Şenliği. Okulumuzu 8. Sınıfta okuyan öğrencilerimize tanıtmak ve LGS sürecinde olan öğrencilerimize gerçek sınav ortamlarında sınav deneyimlerini yaşamalarını sağlamak, temel eğitimden Ortaöğrenime geçiş sürecinde öğrencilerimize rehberlik etmek, doğru bir lise tercihi sunmak, gençlerimizin karekterlerinin şekillendiği lise eğitim sürecinde Kuran ve Sünneti, medeniyetimizin kadim değerlerini referans alarak okuyan, sorgulayan, düşünen, üreten, karekterli, ahlaklı,bilgi ve hikmetin yolunda giden hakikate aşık gençler yetiştirebilmek amacıyla, 6 Mayıs 2023'te okulumuzda gerçekleştireceğimiz ŞFK Akademi Şenliği'ne öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.

Şartname İçin TIKLAYINIZ.

Mrt

Manisa Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun uygulamış olduğu programlar, projeler, özgün çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Depremin yaralarını birlikte sarıyoruz. Okul olarak Kahramanmaraş'a gönderilmek üzere hazırlamış olduğumuz gıda yardım kolileri hazırlanıp yola çıktı. Rabbim destek olan herkesten razı olsun. Allah kabul eylesin.

Mrt

Hedef 2024 Üniversite hazırlık programı çalısmalarımız.

Mrt

Msü 2023 başvuruları ile ilgili öğrenci bilgilendirilmesi yapıldı.

Mrt

Hedef Yks 2023 Üniversite hazırlık programı ile ilgili ögretmenlerimiz ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef Yks 2023 üniversite hazırlık programı konusunda velilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Hedef Yks 2023 Üniversite hazırlık programı ile ilgili öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Hedef Yks 2024 kapsamında Etkili ders çalışma yöntemleri ve motivasyon semineri verildi.

Mrt

Hedef Yks  2024 kapsamında Velilerimize yapılan toplantıda sınav analizleri ile ilgili bilgi verildi .

Mrt

BİRİNCİLİK yine ŞFK dan. Tebrikler ŞFK... Genç Nida BİRİNCİLİK. Genç Muhafızlar da ÜÇÜNCÜLÜK. Bugün Turgutlu Suat Akıncı İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl düzenlediği İmam Hatip Liseleri arası Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ayşenur Ercan Manisa İl BİRİNCİSİ ve okulumuz öğrencilerinden Zeynep Katıöz ise Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Manisa ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. Okulumuz Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki yarışmalara bu sene de kendisini göstererek, Eğitimde zirvede kalmaya devam etmiştir. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimiz ile coşkulu bir karşılama töreni düzenledik. Öğrencilerimizi yarışma süreçlerinde hazırlayan Meslek Dersleri öğretmenlerimiz Habibe Duysak'a, Fecriye hocamıza ve müdür yardımcımız Sümeyye Boz'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Eğitimde daima zirvede...